56 39 39 07

Hauge Næringspark -
5281 Valestrandsfossen

Bilpleie

Vi steller godt med bilen din!

Vi tilbyr profesjonell bilpleieservice til personbiler, varebiler og SUV. Bilpleien omfatter utvendig og innvendig behandling, lakkbeskyttelse og annet.

Ta kontakt for et godt tilbud!


Rekvisita

Hjultilbehør

Vi forhandler de flerste bolter, muttere, navringer, navkopper, slanger ventiler og spacere til personbil, SUV og varebil.


Bilpleieprodukter

Vi forhandle mange bilpleieprodukter til invendig og utvendig behandling samt felgrens og avfettning fra bl.a. Meguiars, Swissvax, Scholl Concepts og Mac Serien.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Bilpleie og bilvask

Fullshine bilpleie

Fullshine er en komplett bilpleie med rengjøring og behandling av både bilens interiør og eksteriør.

Bilen avfettes og vaskes med de rette produktene i vårt bilpleiesenter. Motor, dørkarmer og felger rengjøres. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft.

Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff – interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen «vinylfornying» da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.

Utvendig blir alt av urenheter i lakken fjernet. Deretter får bilen en grundig rubbing, som vil fjerne ujevnheter og overflateriper. Bilen blir så polert/lakkrenset med Dual Action. Dette er den eneste rette måten å polere bilen på, for å unngå «ringer» og skjolder i lakken. Til slutt legges en voks eller en lakkforsegling for å beskytte lakken.

Innvedig rens av bil

Bilen vaskes. Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Deretter rengjøres luftekanaler og andre detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft. Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens, som innebærer alt av bilens stoff – interiør, unntagen innvendig tak, da dette, ved enkelte anledninger, kan ta skade av dyprens. Innvendig avsluttes arbeidet med rengjøring av vinduer, vinyl og øvrige detaljer. Vi benytter ikke glans og annen «vinylfornying» da dette vil ødelegge interiørets originale matte finish.

Quickshine av bil

Quickshine innebærer rengjøring av bilen, utvendig og innvendig. Støvsuging, vask av vinyl, gummimatter og vinduer. Motorvask er ikke inkludert.

Rens og impregnering av skinninteriør

Rengjøring og behandling av skinn, krever nøyaktighet og forsiktighet og ikke minst kunnskap om midler og kjemikalier. Vi renser huden med skånsomme midler som trenger inn i porene og gjør skinnet fritt for urenheter, deretter blir skinnet impregnert med spesialimpregnering for hud, som gjør skinnet mykt og føyelig samt motstandsdyktig ovenfor skitt og søl.

Polering av bil

En enkel polering av bil hos oss er som regel nok for å få tilbake lakkens nybilglans.

Polering av bil gir lengre levetid

Det er viktig å polere bilen – minst to ganger i året. Det er faktisk ekstra viktig å gjøre det nå før vinteren kommer. Da gir du lakken et ekstra beskyttende lag som virkelig kan komme godt med mot salt og sørpe og slaps.

Norske vintere er en skikkelig belastning på en bil, særlig i de områdene hvor veiene saltes mye. Stygg lakk og rustskader er veldig synlig og dermed noe som trekker ned verdien på bilen mye. Derfor er det en billig «forsikring» å ta seg tid eller råd til å gi den et skikkelig lag polish.

Er det lenge siden bilen er polert så kan det være lurt å ta en skikkelig lakkrens først, etterfulgt av en polering.